ČSN 56 0065 Kat. čís.: 29400
| Metody mineralizace vzorků před stanovením obsahu težkých kovů v poživatinách Methods of sample mineralization before the determination of heavy metals content in the foodstuffs | Třídící znak: 560065 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN EN 13804 Kat. čís.: 93054
| Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - General considerations and specific requirements | Třídící znak: 560066 | Datum vydání: 01.08.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 13805 Kat. čís.: 97175
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad Foodstuffs - Determination of trace elements - Pressure digestion | Třídící znak: 560067 | Datum vydání: 01.04.2015 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 13806 Kat. čís.: 66364
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion | Třídící znak: 560068 | Datum vydání: 01.02.2003 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14123 Kat. čís.: 92089
| Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, arašídech, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s přečištěním na imunoafinitní kolonce Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 and the sum of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in hazelnuts, peanuts, pistachios, figs and paprika powder - High performance liquid chromatographic method with post-column derivatisation and immunoaffinity column cleanup | Třídící znak: 560069 | Datum vydání: 01.01.2013 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 16995 Kat. čís.: 503381
| Potraviny - Rostlinné oleje a potraviny na bázi rostlinných olejů - Stanovení nasycených uhlovodíků minerálního oleje (MOSH) a aromatických uhlovodíků minerálního oleje (MOAH) pomocí souběžné HPLC-GC-FID analýzy Foodstuffs - Vegetable oils and foodstuff on basis of vegetable oils - Determination of mineral oil saturated hydrocarbons (MOSH) and mineral oil aromatic hydrocarbons (MOAH) with on-line HPLC-GC-FID analysis | Třídící znak: 560070 | Datum vydání: 01.12.2017 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14152 Kat. čís.: 96679
| Potraviny - Stanovení vitaminu B2 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstuffs - Determination of vitamin B2 by high performance liquid chromatography | Třídící znak: 560071 | Datum vydání: 01.01.2015 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 16801 Kat. čís.: 500422
| Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení methylrtuti v potravinách mořského původu metodou izotopového ředění pomocí GC-ICP-MS Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - Determination of methylmercury in foodstuffs of marine origin by isotope dilution GC-ICP-MS | Třídící znak: 560072 | Datum vydání: 01.10.2016 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 56 0072 Kat. čís.: 11686
| STANOVENI OLOVA V POZIVATINACH
| Třídící znak: 560072 | Datum vydání: | | | | Cena: Cena bude stanovena | | | | |
Změna : A (Katalogové číslo: 39039) | Cena bude stanovena
| | | Vydána: 01.03.1984 | | | | | | Změna : B (Katalogové číslo: 39038) | Cena bude stanovena
| | | Vydána: 01.03.1988 | | | | | |
|
ČSN EN 17641 Kat. čís.: 516175
| Potraviny - Multimetoda pro stanovení aflatoxinů, deoxynivalenolu, fumonisinů, ochratoxinu A, T-2 toxinu, HT-2 toxinu a zearalenonu pomocí LC-MS/MS Foodstuffs - Multimethod for the determination of aflatoxins, deoxynivalenol, fumonisins, ochratoxin A, T-2 toxin, HT-2 toxin and zearalenone by LC-MS/MS | Třídící znak: 560073 | Datum vydání: 01.02.2023 | | | | Cena: 658,9 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14083 Kat. čís.: 68596
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, chrómu a molybdenu atomovou absorpční spektrometrií v grafitové pícce (GFAAS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of lead, cadminum, chromium and molybdenum by graphite furnace atomic absorption stectrography (GFAAS) after pressure digestion | Třídící znak: 560074 | Datum vydání: 01.10.2003 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14084 Kat. čís.: 68597
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of lead, cadminum, zinc, copper and iron by atomic absorption stectrography (AAS) after microwave digestion | Třídící znak: 560075 | Datum vydání: 01.10.2003 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P CEN/TS 17083 Kat. čís.: 503380
| Potraviny - Stanovení akrylamidu v potravinách a kávě plynovou chromatografií s hmotnostně spektrometrickou detekcí (GC-MS) Foodstuffs - Determination of acrylamide in food and coffee by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) | Třídící znak: 560076 | Datum vydání: 01.12.2017 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14526 Kat. čís.: 502491
| Potraviny - Stanovení toxinů ze skupiny saxitoxinu ve škeblích - Metoda HPLC s předkolonovou derivatizací založenou na oxidaci peroxidem nebo jodistanem Foodstuffs - Determination of saxitoxin-group toxins in shellfish - HPLC method using pre-column derivatization with peroxide or periodate oxidation | Třídící znak: 560077 | Datum vydání: 01.08.2017 | | | | Cena: 701,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16140-1 Kat. čís.: 501161
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 1: Slovník Microbiology of the food chain - Method validation - Part 1: Vocabulary | Třídící znak: 560078 | Datum vydání: 01.02.2017 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16140-2 Kat. čís.: 501159
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 2: Protokol pro validaci alternativních (vlastních - autorských) metod ve srovnání s referenční metodou Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method | Třídící znak: 560078 | Datum vydání: 01.02.2017 | | | | Cena: 840,4 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16140-3 Kat. čís.: 512399
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 3: Protokol pro vnitrolaboratorní ověření referenčních metod a validovaných alternativních metod Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory | Třídící znak: 560078 | Datum vydání: 01.08.2021 | | | | Cena: 1032,9 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16140-4 Kat. čís.: 511092
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory | Třídící znak: 560078 | Datum vydání: 01.01.2021 | | | | Cena: 701,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16140-5 Kat. čís.: 511093
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for nonproprietary methods | Třídící znak: 560078 | Datum vydání: 01.01.2021 | | | | Cena: 658,9 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16140-6 Kat. čís.: 509731
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 6: Protokol pro validaci alternativních (chráněných) metod pro mikrobiologickou konfirmaci a typizačních postupů Microbiology of the food chain - Method validation - Part 6: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods for microbiological confirmation and typing procedures | Třídící znak: 560078 | Datum vydání: 01.06.2020 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|